Comerç 

Des de l’Àrea de Promoció Econòmica es promociona i dinamitza el comerç local. Es tracta d’un servei essencial que aporta valor afegit a Cassà, alhora que confereix identitat i cohesió a la població i dinamitza l’estructura urbana. Proximitat, assessorament i compromís són, sens dubte, valors directament relacionats al comerç local. Consulta tots els comerços ordenats per categories al web d'empreses.

Consulta tots els comerços ordenats per categories al web d'empreses.

 

Cartells per als establiments comercials de Cassà amb les recomanacions de seguretat i prevenció de la COVID-19

 

Campanya de suport al comerç local Compra a Cassà! a través de vals de compra

A través d’aquesta campanya es distribuiran vals de compra per valor de 20 € a tots els habitatges de Cassà on consten persones empadronades al municipi en data 8 d’agost de 2020. Cada habitatge rebrà 2 vals de compra per valor de 20 €. Els vals es podran bescanviar al comerços adherits a la campanya Compra a Cassà! del 30 d’octubre al 28 de novembre de 2020.
Els comerços i establiments de serveis que es vulguin adherir a la campanya han d’omplir aquest formulari entre el 13 i el 27 d’octubre de 2020.

Unió de botiguers de cassà (UBC)

Actualment existeix com a entitat constituïda sense ànim de lucre la Unió de Botiguers de Cassà de la Selva (UBC), que agrupa un nombre considerable dels comerciants del municipi de Cassà. Des de la UBC s’organitzen diversos actes al llarg de l’any per dinamitzar el comerç local.

Sopar de la botifarra

Amb l’objectiu de promocionar la botifarra que elaboren els carnissers de Cassà, cada any, i en el marc de la Fira de Santa Tecla, s’organitza des de l’Àrea de Promoció Econòmica conjuntament amb el Gremi de Carnissers de Cassà el Sopar de la Botifarra. 

 

Calendari de festius amb obertura comercial autoritzada pel 2022 i 2023

CALENDARI D'OBERTURA COMERCIAL AUTORITZADA PER L'ANY 2022

 • 2 i 9 de gener.
 • 6 i 26 de juny.
 • 15 d'agost.
 • 6, 8 i 18 de desembre.
 • 27 de novembre i 11 de desembre.

CALENDARI D'OBERTURA COMERCIAL AUTORITZADA PER L'ANY 2023

 • 8 de gener.
 • 25 de juny.
 • 12 d'octubre.
 • 26 de novembre.
 • 6, 8, 17 i 24 de desembre.
 • 6 de juny i 10 de desembre de 2023.

 

Guia pràctica dels horaris comercials

Els horaris comercials i les mesures per a determinades activitats de promoció són regulades per la Llei 18/2017 de la Generalitat de Catalunya

Mercats setmanals

Els mercats setmanals de Cassà de la Selva atrauen un elevat volum de gent del poble però també dels municipis veïns. A banda de ser un punt d’intercanvi comercial important, també és un espai social en què diferents entitats del poble donen a conèixer les seves iniciatives.

 

MERCAT SETMANAL DEL DIMECRES

Lloc: Passeig Vilaret.
Horari: De 2/4 de 7 del matí fins a les 2 del migdia.
Especialitat: alimentació i tèxtil. 

 

MERCAT SETMANAL DEL DISSABTE

Lloc: Passeig Vilaret.
Horari: De 2/4 de 7 del matí fins a les 2 del migdia.
Especialitat: alimentació i planter

 

SÓC MARXANT I VULL VENIR A VENDRE A CASSÀ. QUÈ HE DE FER? 

Contacta amb l'Ajuntament de Cassà de la Selva a través del telèfon 972 46 00 05 i t'indicaran quins passos has de seguir per fer efectiva la petició.

”La família se’n va al mercat”. Campanya de dinamització del mercat setmanal del dissabte

”La família se’n va al mercat” és una campanya de dinamització del mercat setmanal de fruita, verdura i planter que es fa els dissabtes al matí al passeig Vilaret. Té l’objectiu de difondre la compra al mercat a un públic familiar.
La campanya consta de la realització d’un espectacle infantil el segon dissabte de cada mes a l’espai del mercat durant els mesos de febrer a maig i de setembre a novembre. Són espectacles sempre relacionats amb la temàtica del mercat o de l’alimentació.

end faq