Punt d'Informació Juvenil (PIJ)

El Punt d’Informació Juvenil (PIJ) es troba a l’Espai Jove l’Escorxador, i té per objectiu assessorar a tots els joves de Cassà que tinguin qualsevol dubte en matèria de joventut, inquietud o aportació constructiva per millorar la seva situació al poble.

Punt d'Informació Juvenil 2.0 a través de whatsapp.

Telèfon de Cassà Jove: 669 166 000.

 

Els serveis

QUIN TIPUS DE DUBTES RESOLEN ELS TÈCNICS DEL PIJ?

  • Educació i formació: què puc estudiar després de l’ESO o del Batxillerat? On puc fer un curs de primers auxilis? Què he de fer per anar a l’estranger?
  • Treball: busco feina però no sé per on començar! No tinc CV, com el puc fer? Com ha de ser? Per anar a treballar a l’estranger, com ho puc fer?
  • Habitatge: vull compartir pis, on em puc anunciar? Busco un pis de lloguer! Quines residències d’estudiants hi ha a Girona?
  • Cultura: tinc un grup de música i em vull donar a conèixer! Estic començant al món de l’art i vull mostrar les meves obres! Quins museus hi ha a la nostra comarca? Què es fa a Cassà per la Festa Major o per Nadal?
  • Viatges i mobilitat: vaig a Londres, on puc trobar allotjament? Vull fer-me els carnets d’alberguista i estudiant internacional! Com començo a muntar el meu viatge a EUA?

ALTRES SERVEIS QUE OFEREIX EL PIJ

  • Participació: on puc anar a fer de voluntari? Vull muntar una associació, com ho faig? Vull participar a una ONG, quines hi ha?
  • Carnet Cassà Jove
  • Carnet d’alberguista i carnet d'estudiant internacional
  • Inscripció als cursos i tallers organitzats per Cassà Jove
  • Informació i inscripció a diferents sortides i activitats organitzades per Cassà Jove: sortida a Port Aventura, Water World, Paintball, cavalcada de Reis, bus nit a Fires de Girona, cicle JoviArt Cassà...

Carnets

Des del PIJ es gestionen els següents carnets:

CARNET D’ALBERGUISTA

El carnet d’alberguista permet l’allotjament a més dels 4.000 albergs de la International Youth Hostel Federation (IYHG) situats per tot el món. Té la validesa d’un any natural a partir del moment de la seva tramitació. Hi ha diferents modalitats d’aquest carnet en funció de les característiques de cadascú: juvenil, adult, de grup i familiar. Pots consultar totes les característiques d’aquest carnet prement aquí.

CARNET D’ESTUDIANT INTERNACIONAL (ISIC)

Aquest carnet és per a estudiants a partir de 12 anys que cursen qualsevol dels ensenyaments del sistema educatiu (ESO, cicles formatius, batxillerat, universitat...) i també els que estan matriculats a qualsevol curs oficial d’anglès, música, entre d’altres, sempre que la durada d’aquest no sigui inferior a sis mesos.

Amb aquest carnet pots aconseguir descomptes en entrades a museus, teatres, exposicions, residències universitàries, en la compra de bitllets i productes turístics a algunes agència a Catalunya i a les oficines d’estudiants d’arreu del món. En alguns països poden haver-hi restriccions per edat en determinats avantatges. Pots consultar-los prement aquí

Contacte

Punt d’Informació Juvenil – Espai Jove l’Escorxador

Carrer Enric Coris, 11

17244 Cassà de la Selva

Telèfon: 669166000

Direcció electrònica: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Horari: Dimecres i divendres, de 9 a 13h i de 16 a 19h | Dimarts i dijous, de 16 a 19h

end faq