Cooperació i solidaritat

L’Ajuntament de Cassà de la Selva treballa des de la cooperació i la solidaritat a través de donar suport tècnic a campanyes solidàries, com també a les entitats del municipi que volen desenvolupar el seu projecte de cooperació.

Per altre banda, l’Ajuntament de Cassà de la Selva forma part com a associat del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament i del Projecte de la Coordinadora Catalana d’Ajuntaments Solidaris amb el poble Sahrauí.

Suport a les campanyes solidàries

L'Ajuntament de Cassà dóna suport a les campanyes solidàries que mostrem a continuació.

GRAN RECAPTE D’ALIMENTS

Seguint les convocatòries de la Fundació del Banc dels Aliments, el municipi de Cassà també participa en aquesta iniciativa. Les existències recollides es queden íntegrament a Cassà de la Selva. L’entitat encarregada de promoure aquestes campanyes, gestionar les existències i, posteriorment, distribuir-les entre els ciutadans més necessitats del poble és Càrites Cassà juntament amb el suport de Serveis Socials i l'àrea de ciutadania de l'Ajuntament de Cassà de la Selva. 

CAMPANYA DEL QUILO

Es tracta d’una campanya que es realitza a tots els centres educatius de Cassà de la Selva durant una setmana del mes de desembre. Els docents i l’alumnat poden portar diferents aliments cada dia de la setmana. Tot el que es recull es destina a Càrites de Cassà, entitat encarregada de gestionar i distribuir els recursos alimentaris entre les persones que més ho necessiten del municipi. 

CÀRITAS

Càritas dóna un servei d'atenció a les persones que més ho necessiten a través de voluntaris que formen part de l'entitat. L'Ajuntament de Cassà de la Selva col·labora i treballa conjuntament amb aquesta entitat per donar el millor servei possible a tots aquells que ho necessiten. Per a contactar amb Càritas Cassà ho pots fer a través de l'àrea de ciutadania al telèfon 972 46 00 11 o al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

end faq