L'Àrea de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Cassà de la Selva té els objectius següents: 1) fomentar el creixement econòmic del municipi, 2) implementar polítiques actives d’ocupació i 3) promocionar el municipi a partir dels recursos endògens que li confereixen identitat.

Compta amb serveis adreçats tant a persones com a empreses. Entre els serveis que s’ofereixen hi ha: borsa de treball i acompanyament en la recerca de feina; formació per millorar les competències professionals; suport a l’emprenedoria; espai de coworking; dinamització del comerç local, i organització de fires de promoció de la població.

Cartells per als establiments comercials de Cassà amb les recomanacions de seguretat i prevenció de la COVID-19

L'Ajuntament de Cassà compta amb una Agent d'Ocupació i Desenvolupament Local. Pla de treball anual 2019 ‘Pròrroga AODL 2019-2020 Cassà de la Selva’. Expedient: SOC027/19/00024 Codi d’acció: G-005-19

2017 - logo ministerior 2017 - logo generalitat Unio Europea - Fons social europeu

 


Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i el FSE en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.

Destaquem

Contacte

Àrea de Promoció Econòmica - Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. - 972 46 28 21 - Can Trinxeria, Plaça de la Coma, 16