Macca

La MACCA (Mostra d´Animació i Curtmetratges de Cassà) és organitzada pel Cineclub Vuitimig des de l'any 2000. La seva programació es basa en els curtmetratges, ja siguin videoclips o pel.lícules infantils, difícils de trobar en els circuits comercials.

Però la MACCA no busca només espectadors, busca especialment creadors audiovisuals: els participants dels tallers d´animació escolars i els del Correcurts, un dels seus actes més reconeguts, en són una bona mostra.

Amb les circumstàncies de confinament, des del Cine Club Vuitimig, van tenir la brillant idea d'organitzar el ConfinaCurts. Una original iniciativa que va consistir en fer una adaptació del popular concurs de curtmetratges de la MACCA conegut com el CorreCurts.

La mecànica va ser senzilla: els participants van d’idear, rodar i editar en 24 hores un curtmetratge que havia d’incloure un objecte que se’ls donava a conèixer en el moment d’encetar el concurs.

Per consultar la gala i els participants de la darrera edició, podeu visitar el canal de Youtube de l’entitat Cineclub Vuitimig