Ocupació

Aquest àmbit de treball està adreçat tant a les persones que cerquen feina o que volen millorar la seva situació professional com a les empreses que busquen personal per a les seves ofertes de treball.

Ofereix serveis d’assessorament i orientació en el procés de recerca de feina i també es busquen els perfils professionals més adequats de la borsa de treball municipal per a les ofertes de treball. També ofereix un espai dedicat només als joves.

El Servei Espai Feina està gestionat pel Consell Comarcal del Gironès en conveni amb l’Ajuntament de Cassà de la Selva.

Espai Feina. Persones que busquen feina

Espai Feina és un servei d'assessorament, orientació i acompanyament a la inserció laboral dirigit a persones que cerqueu feina o voleu millorar la vostra situació laboral.
Des d’aquest servei us podeu apuntar a la borsa de treball municipal i també us ajudaran a fer el vostre currículum.
També ofereix un espai de suport i atenció a les empreses per difondre les ofertes de treball i cercar els perfils més adequats en els processos de selecció.

Horari d'atenció: dimarts, dijous, de 9 a 14 h
Lloc: plaça de la Coma, 16 - Can Trinxeria
Contacte: 972 46 28 21 /  borsadetreball @cassa.cat
Cal demanar cita prèvia al 972 46 28 21  o al 647 44 15 70  (telèfon i whatsapp)

Espai Feina. Empreses

Des del Servei Espai Feina i amb l’objectiu d’impulsar l’ocupabilitat de les persones de Cassà de la Selva i de respondre a les necessitats de personal de les empreses del municipi, es gestionen i difonen ofertes de treball per tal de cercar els perfils professionals més adequats entre els persones inscrites a la borsa de treball municipal.

Si ets una empresa i tens una oferta laboral omple el següent formulari i envia’l a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.  Quan el rebem ens posarem en contacte amb vosaltres per tal de demanar-vos més detalls de l’oferta.

Descarregar formulari oferta laboral

El servei Espai Feina adreçat a empreses també s’interessa per conèixer les necessitats formatives de les empreses per poder adaptar l’oferta formativa.

Si voleu concertar visita amb Espai Feina Empreses (hora i lloc de visita a convenir segons necessitat de l’empresa): 972 46 28 21 /  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Referent d'ocupació juvenil

És un servei adreçat als joves de Cassà que tenen entre 16 i 29 anys i ofereix orientació i acompanyament personalitzat en els àmbits formatiu i laboral. Els joves que no saben què fer quan acaben els estudis o busquen feina poden trobar assessorament en aquest servei.

Horari d'atenció: dimecres, de 9 a 14 h
Lloc: Can Trinxeria, plaça de la Coma, 16
Contacte: 972 46 39 66 / Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Ofertes de feina a Cassà de la Selva

El tauler d’ofertes de feina inclou ofertes gestionades pel Servei Espai Feina de l’Ajuntament de Cassà de la Selva i ofertes del portal Feina Activa del SOC.

Ofertes de feina SOC

Aquest és un servei extern gestionat pel SOC i cal estar donat d'alta al portal Feina activa.

Consulta les convocatòries de treball

Sindicació no trobada

end faq

{accordionfaq faqid=accordion3 faqclass="lightnessfaq defaulticon headerbackground headerborder contentbackground contentborder round5" }

Telèfons d'interès

  • Cassà Jove 669 166 000
  • Centre Cultural Sala Galà 972 462 820
  • Esports (zona esportiva) 972 461 527
  • Promoció Econòmica 972 462 821
  • Ràdio Cassà 972 463 777
  • Serveis Socials 972 460 851
  • Xaloc972 900 235

Contacte

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Tel. 972 46 00 05

Rambla Onze de Setembre, 107, 17244 Cassà de la Selva, Girona

NIF. P1704900-H