Ocupació

Aquest àmbit de treball està adreçat tant a les persones que cerquen feina o que volen millorar la seva situació professional com a les empreses que busquen personal per a les seves ofertes de treball. Ofereix serveis d’assessorament i orientació en el procés de recerca de feina i també es busquen els perfils professionals més adequats per a les ofertes de treball. També ofereix un espai dedicat només als joves.

Espai feina

Espai Feina és un servei d'assessorament, orientació i acompanyament a la inserció laboral dirigit a persones que cerqueu feina o voleu millorar la vostra situació laboral.
Des d’aquest servei us podeu apuntar a la borsa de treball municipal i també us ajudaran a fer el vostre currículum.
També ofereix un espai de suport i atenció a les empreses per difondre les ofertes de treball i cercar els perfils més adequats en els processos de selecció.

Horari d'atenció: dimarts, dijous i divendres, de 9 a 14 h
Lloc: plaça de la Coma, 16 - Can Trinxeria
Contacte: 972 46 28 21 /  borsadetreball @cassa.cat
Cal demanar cita prèvia al 647 44 15 70 per telèfon o per whatsapp

Referent d'ocupació juvenil

És un servei adreçat als joves de Cassà que tenen entre 16 i 29 anys i ofereix orientació i acompanyament personalitzat en els àmbits formatiu i laboral. Els joves que no saben què fer quan acaben els estudis o busquen feina poden trobar assessorament en aquest servei.

Horari d'atenció: dimecres, de 9 a 14 h
Lloc: Espai Jove l’Escorxador. Carrer Enric Coris, 11
Contacte: 972 46 39 66 / Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Ofertes de feina a cassà de la selva

Aquest és un servei extern gestionat pel SOC i cal estar donat d'alta al portal Feina activa.

FA RSS

Ofertes de feina a l’ajuntament de cassà de la selva

Consulta les convocatòries de treball

end faq