L’àrea d’Educació té per objectiu promoure les potencialitats educatives que ofereix el municipi per tal d'afavorir el creixement de les persones al llarg i a l’ample de tot el seu itinerari vital i millorar la seva qualitat de vida, de manera conjunta amb els diferents agents educatius del municipi. En aquest sentit, des de l’àrea d’Educació es fomenten diversos projectes, recursos i serveis.

Igualment, l’àrea vetlla perquè l'oferta educativa s'adeqüi a les necessitats de Cassà de la Selva i impulsa i promou l'acció educativa municipal, no només del sector escolar sinó també de tota la ciutadania.

Finalment, Educació també ha estimulat l’adhesió de Cassà de la Selva a l’Associació Internacional de Ciutats Educadores (AICE), a la Xarxa de Ciutats Educadores de les Comarques Gironines (XCECG) i a l’Aliança Educació 360, tres entitats que volen promoure una educació integral per a tota la ciutadania, en tots els temps, espais i àmbits possibles.

Destaquem

Contacte

Àrea d’Educació - Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. - 972 46 00 05 - Rambla Onze de Setembre, 113