Diver[SOS]

Des de l’Ajuntament de Cassà de la Selva considerem necessari treballar la cohesió social a través d’una educació intercultural, l’equitat, el foment de la convivència i l’ús de la llengua catalana. Per aquest motiu, iniciem Diver(SOS), un projecte que té com a objectiu fomentar el respecte cap a la diversitat de la societat catalana en general, i de la cassanenca en particular. Es tracta de donar veu i visibilitat a les diversitats existents a Cassà de la Selva i trencar amb la resistència i els prejudicis que ens separen.

D’aquesta manera, a cada curs escolar, per tal d’assolir els objectius esmentats (respecte a la diversitat i cohesió social), treballarem un eix conductor transversalment des de les diferents àrees de l’Ajuntament i amb la implicació de la comunitat cassanenca. Enguany encetem aquest projecte amb el fil conductor del “respecte a la diversitat sexual i de gènere”, tema absolutament d’actualitat i que creiem molt convenient de treballar per aconseguir que l’orientació sexual o el gènere dels cassanencs i les cassanenques sigui tan rellevant com el fet de ser alt o baix, ros o moreno, etc.

Diversitat

La diversitat cultural fa referència a contextos com la diversitat de llengües i religions, l’obtenció dels recursos del planeta, l’art, la música, l’estructura social de cada regió, els materials de cultiu i l’alimentació, i altres atributs que formen part de les societats humanes. S’associa, doncs, a la varietat de cultures i subcultures que interactuen i conviuen en un mateix espai geogràfic compartit per persones capaces de reconèixer-se i diferenciar-se les unes de les altres. La diversitat cultural forma part de les nostres activitats diàries i ens permet identificar-nos com a individus i grups socials a través de les manifestacions culturals.

Telèfons d'interès

  • Cassà Jove 669 166 000
  • Centre Cultural Sala Galà 972 462 820
  • Esports (zona esportiva) 972 461 527
  • Promoció Econòmica 972 462 821
  • Ràdio Cassà 972 463 777
  • Serveis Socials 972 460 851
  • Xaloc972 900 235

Contacte

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Tel. 972 46 00 05

Rambla Onze de Setembre, 107, 17244 Cassà de la Selva, Girona

NIF. P1704900-H