Biblioteca municipal

La Biblioteca de Cassà és un centre públic i gratuït que ofereix formació permanent i facilita al conjunt de la societat, de manera lliure i sense cap tipus de censura, l'accés a la cultura, la informació, l'educació, el coneixement i l'oci, mitjançant l'ús de materials tradicionals i la tecnologia moderna.

La Biblioteca va inaugurar-se per primera vegada a la història de Cassà el 4 de juny del 1955, vigília del diumenge de la Festa Major. En aquell moment es trobava al carrer de la Mel, 12 i formava part de la xarxa de biblioteques de Fundació 'La Caixa'. Posteriorment, el juny del 1981 es va traslladar al número 15 del mateix carrer. La Biblioteca va passar a ser un servei municipal des que es va signar el conveni de cessió amb 'La Caixa' per a la Vellesa d'Estalvis, el 31 de desembre del 1998. El gener d'aquest mateix any, l'Ajuntament va comprar la Sala Galà, antiga sala de ball amb façana eclèctica i, posteriorment, discoteca coneguda com a Sir Thomas, amb la previsió d'ubicar-hi un centre de serveis. Des del 12 de maig del 2003 la Biblioteca Municipal de Cassà de la Selva forma part, juntament amb l'Escola municipal de música i l'Escola d'Art, del Centre Cultural Sala Galà i està inscrita al Sistema de Lectura Pública de Catalunya.

Contacte

Biblioteca municipal - Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. - 972 462 820 - Carrer del Molí, 9
www.bibgirona.cat/biblioteca/cassa