Mobilitat

La mobilitat constitueix un factor clau per al seu desenvolupament urbà. La mobilitat és un fet habitual a la vida quotidiana, i el dia a dia no es pot entendre sense els milions de desplaçaments que es fan a peu, en bicicleta, en transport públic col·lectiu o en vehicle privat a motor, a més dels viatges dels vehicles comercials. 

 

Modes de transport

A l’espai públic hi conviuen els diferents modes de transport que faciliten la mobilitat de les persones i les mercaderies, teixint una xarxa complexa i diversa de desplaçaments.

A continuació et detallem les diferents formes de transport que pots utilitzar a dintre de Cassà i també per moure't a pobles veïns.

A PEU

És el mode de desplaçament més eficient juntament amb la bicicleta. Caminar permet, alhora que fer exercici, gaudir de l'entorn del poble, així com teixir relacions socials entre els veïns. 

EN BICICLETA O PATINET

L'ús de la bicicleta o el patinet al poble ha anat creixent i està regulat per aquesta ordenança. Avui en dia podeu trobar diferents punts on estacionar la vostra bicicleta de forma segura. Trobareu pàrquings de bicicleta als punts del poble amb més moviment. 

 

EN TRANSPORT PÚBLIC

Si heu de sortir del poble teniu l'opció de fer-ho utilitzant el transport públic. Sarfa i Teisa són les dues línies que operen al municipi. L'Ajuntament de Cassà de la Selva forma part de l'Autoritat Territorial de la Moblitat (ATM), entitat que planifica els serveis de transport públic a diferents municipis de Catalunya. 

EN VEHICLE PRIVAT

Si heu de sortir del poble també teniu l'opció de fer-ho en vehicle privat. Us recomanem que en feu un ús controlat i sostenible amb el medi ambient i valoreu la possibilitat de recórrer a altres mètodes de transport que també teniu a l'abast. També és interessant tenir sempre present l'opció de compartir cotxe entre tots aquells que feu un mateix trajecte de forma repetida.
En cas que ho necessiteu, Cassà disposa dels següents aparcaments públics:

 • Carrer Castell
 • Carrer Hospital
 • Carrer Marina
 • Carrer Migdia
 • Carrer Raval
 • Passeig del Ferrocarril

Consulta'ls al plànol.

EN TAXI

A Cassà de la Selva hi ha diferents empreses de taxi. Les pots trobar a l'apartat de telèfons d'interès. 

Mobilitat sostenible

Un model de mobilitat sostenible és un model saludable i baix en carboni, que té com a prioritat la qualitat de vida urbana i el benestar col·lectiu, així com crear un espai públic confortable que afavoreixi la convivència ciutadana. 

SETMANA DE LA MOBILITAT SOSTENIBLE

En el marc de la Setmana de la Moblititat Sostenible a nivell global, cada any es duen a terme diverses accions a Cassà de la Selva per promocionar una mobilitat més justa amb el medi ambient. Més informació aquí

end faq

{accordionfaq faqid=accordion3 faqclass="lightnessfaq defaulticon headerbackground headerborder contentbackground contentborder round5" }

 

Telèfons d'interès

 • Cassà Jove 669 166 000
 • Centre Cultural Sala Galà 972 462 820
 • Esports (zona esportiva) 972 461 527
 • Promoció Econòmica 972 462 821
 • Ràdio Cassà 972 463 777
 • Serveis Socials 972 460 851
 • Xaloc972 900 235

Contacte

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Tel. 972 46 00 05

Rambla Onze de Setembre, 107, 17244 Cassà de la Selva, Girona

NIF. P1704900-H