Urbanisme i obres

L'Àrea d'Urbanisme té entre les seves funcions la de planejament i ordenació urbanística del territori. Entre els serveis que ofereix a la ciutadania hi ha la tramitació de les diferents figures de planejament urbanístic, de llicències d'obres, comunicacions prèvies d’obres, activitats, parcel·lacions, primeres ocupacions... També s'encarrega de la tramitació d’expedients de protecció de la legalitat urbanística, obres públiques, etc.

En aquest apartat de la web es pot consultar el POUM i les seves modificacions en tràmit i vigents, el planejament derivat en tràmit i vigent, així com altres figures per la planificació comercial com la trama urbana consolidada, plans d’accessibilitat, plans per la sostenibilitat, i diversos enllaços amb normativa general i altres organismes.

També es poden consultar els formularis de sol·licitud dels diferents tipus de llicències d’obra i comunicacions prèvies d’obra.

En el menú de l’esquerra es troben els subapartats de l’àrea.

    Destaquem

    Contacte

    Àrea d’Urbanisme - Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. - 972 46 00 05 - Rambla Onze de Setembre 107