• Cassà de la Selva

    Cassà de la Selva

Des de divendres, els residents de la Residència Geriàtrica Sant Josep de Cassà estan confinats, es van suspendre totes les activitats complementaries, les famílies no poden visitar-los i també s'ha cancel·lat el Servei de Dia que s'oferia a les persones més vulnerables del municipi.


Per aquest motiu, des de la Residència van començar a explicar el que feien cada dia per les xarxes socials, en concret a través del seu Facebook. Cada dia publiquen fotografies i també es vol fer alguna emissió en directe.

La Residència Sant Josep, a l'igual que moltes residències de gent gran, tenen la suma de tots els riscos junts, contacte molt directe entre cuidadors i residents, edat avançada i malalties cròniques, per això s'han extremat les precaucions entre residents i cuidadors.

Cassà de la Selva disposa de 73 residents en servei de residència permanent i una plantilla de 63 persones entre auxiliars de geriatria, infermeria, metgessa, equip tècnic, cuina, menjador, neteja, manteniment, bugaderia, recepció, administració i direcció.