Càritas

Serveis Socials i Càritas de Cassà treballen plegats per complementar els serveis assistencials que s'ofereixen a tots els ciutadans que ho necessiten. 

L'entitat de Càritas està integrada per voluntaris i sempre necessiten més col·laboradors. Contacta amb ells si t'interessa formar part d'algun projecte. 

 

Rober

Càritas accepta donacions de roba en bon estat amb l'objectiu que altres persones la puguin reutilitzar. 

Recollida de roba: es recull roba en bon estat cada dilluns de 15 a 17 h. 

Entrega de roba: s'entrega roba a tothom qui ho necessiti cada dimarts de 19 a 20 h. 

Ser gran en dignitat

Es tracta d'un programa que té per objectiu pal·liar la solitud de persones grans a través de la participació social. 

El programa es basa en oferir acompanyament a persones grans en situació de solitud, a través d'una visita setmanal de voluntaris a la residència geriàtica o al domicili particular. L'objectiu és millorar la seva autoestima, benestar i autonomia.

El projecte, al mateix temps, serveix per sensibilitzar a la societat envers la solitud que poden patir les persones grans i facilita la implicació de les persones sensibilitzades. 

 

Si ets una persona gran que vol rebre el servei o si ets una persona interessada a oferir acompanyament contacta amb Càritas Cassà al telèfon 972 46 04 07.

Servei d'aliments

Els serveis socials de Cassà deriven a ciutadans que ho necessiten a Càritas per tal que puguin rebre aliments de forma mensual. 

El servei d'aliments de Càritas Cassà consta amb un supermercat en el qual els usuaris poden intercanviar uns tiquets per als aliments que més necessiten.

Aquest servei tindrà lloc cada divendres de 6 a 8 del vespre. Els usuaris s'organitzen en grups i passen per aquest supermercat un cop al mes.  

Contacte

Travessera del Passeig Vilaret, 17

Telèfon: 972 46 07 93

Correu electrònic: cAquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 

 

Els serveis oferts des de Càritas Cassà van destinats a usuaris que han estat prèviament derivats per serveis socials. 

Càritas de Cassà sempre necessita més col·laboradors. Contacta amb ells si vols formar part d'algun projecte.

end faq