Prèviament a aquest Ple ordinari, es va celebrar un d’extraordinari integrament dedicat a la concessió del servei d'aigua potable i del sanejament de Cassà de la Selva que es licitarà en el futur. Primerament, i com és preceptiu, s’aprova l'estudi de viabilitat de la concessió que indica els trets fonamentals del contracte i les necessitats d'inversió que es preveuen al llarg de la concessió de deu anys. Tot seguit, s’aproven un a un, les diverses inversions que es desprenen de l'estudi.
El primer Ple de l'any porta propostes d'actualitzacions de preus. La plusvàlua urbana, ha d'adaptar-se a la nova normativa en la qual es determinen nous coeficients a aplicar sobre el valor del terreny segons el període de generació de l'increment del valor. S'estableix que els coeficients quedaran automàticament actualitzats anualment, tant a l'alça com a la baixa sense necessitat de modificació de l'ordenança fiscal. A més, només computen el nombre d'anys transcorreguts durant els quals s'hagi posat de manifest l'esmentat increment.
El Ple de novembre crea l’Oficina Municipal d'Escolarització per poder trametre al nostre municipi gestions que fins ara es fa des de la ciutat de Girona, i assessorar i informar a les famílies. L’Ajuntament crea aquest nou servei amb un conveni que suposarà una col·laboració entre el Departament d’Educació i l’Ajuntament de Cassà de la Selva com a instrument de col·laboració entre les entitats en el procés d’escolarització en els centres educatius.
Aquest mes, han entrat tres mocions al Ple municipal amb el total suport dels grups municipals. Es tracta del dol perinatal perjudicat per un tabú incomprensible i el desconeixement. La mort perinatal, que segons l'Organització Mundial de la Salut es produeix entre la setmana 22 de la gestació i la primera setmana de vida és encara un tabú.