Cassà de la Selva dona la benvinguda a la 21a edició del Festival Solfejant

Solfejant genericL’estiu arriba carregat de melodies i emocions amb la 21a edició del Festival Solfejant a Cassà de la Selva. Els dijous de juliol i agost, el Pati de Can Trinxeria es convertirà en un escenari màgic on la música serà la protagonista. El festival d’enguany presenta un cartell de luxe amb actuacions que no deixaran indiferent a ningú.

El festival començarà el dijous 11 de juliol amb el retorn molt esperat d’Acousters. Deu anys després de la publicació del seu segon i últim disc "De primavera i ràbia", la banda es retrobarà a l’escenari del Solfejant per oferir un concert únic. Amb una atmosfera plena de nostàlgia i emoció, Marta Pérez, Albert Ramos, David Abad, Carles Camós i Gerard Parés reviuran les melodies i lletres que van marcar el seu viatge musical. Serà una nit especial on el quintet català es retrobarà amb els seus seguidors al pati de Can Trinxeria.

El dijous 18 de juliol serà el torn de Gema 4. Després de gairebé 30 anys en la indústria musical, el quartet cubà ha decidit tancar aquest fructífer capítol de les seves vides. Des del seu debut, han compartit escenari amb grans artistes com Omara Portuondo, Celia Cruz i Ibrahim Ferrer, oferint un homenatge constant a la música cubana i llatinoamericana. En aquesta última gira, titulada "Tiempo a tempo", Gema 4 s’acomiadarà dels seus fans amb un concert carregat d’alegria i emocions, celebrant la seva trajectòria musical.

El dijous 25 de juliol, el cantautor Joan Rovira pujarà a l’escenari per celebrar els deu anys del seu primer disc "Peix sense espines". Amb una combinació de les seves primeres cançons i els èxits més recents, Rovira oferirà un viatge musical ple de missatges i optimisme. Considerat un dels artistes més destacats de l’escena actual, el seu concert promet ser un dels moments més destacats del festival.

Finalment, el dijous 1 d’agost, la cantant i compositora Judit Neddermann presentarà el seu darrer treball "LAR". Amb una carrera que inclou col·laboracions amb artistes com Joan Manuel Serrat, Alejandro Sanz i Jorge Drexler, Neddermann ha estat reconeguda amb diversos premis, incloent el Premi Max i el Premi Butaca. La seva actuació serà una mostra del seu talent i versatilitat, oferint una experiència musical inoblidable.

Tots els concerts tindran lloc a les 22 h al Pati de Can Trinxeria. Les entrades es posen a la venda avui, 31 de maig a partir de les 12 h, al lloc web www.cassa.cat/solfejant. L’entrada per concert té un cost de 10 €, i hi ha un abonament disponible per a tots els concerts per només 35 €. Els menors de 14 anys podran assistir gratuïtament si van acompanyats, tot i que caldrà sol·licitar l’entrada prèviament. L’aforament és limitat i les entrades no són numerades.

En cas de mal temps, els concerts es traslladaran a la Sala Centre Recreatiu. L’organització es reserva el dret de fer canvis en el programa si les circumstàncies ho requereixen.

Per a més informació, podeu contactar amb el Centre Cultural Sala Galà, situat al carrer Molí, 9, trucar al telèfon 972 46 28 20 o enviar un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Aquest estiu, gaudeix de la millor música a Cassà de la Selva amb el Festival Solfejant 2024. No et perdis aquesta cita única amb la música i l’emoció en directe!

Telèfons d'interès

  • Cassà Jove 669 166 000
  • Centre Cultural Sala Galà 972 462 820
  • Esports (zona esportiva) 972 461 527
  • Promoció Econòmica 972 462 821
  • Ràdio Cassà 972 463 777
  • Serveis Socials 972 460 851
  • Xaloc972 900 235

Contacte

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Tel. 972 46 00 05

Rambla Onze de Setembre, 107, 17244 Cassà de la Selva, Girona

NIF. P1704900-H