Acords Ple 30 de gener de 2020

IMG 8835

En aquest Ple celebrat el dia 30 de gener s'han aprovat diferents punts necessària pel funcionament dels diferents serveis municipals: promoció d'ocupació, l'Escola de Música, i la normativa que regula la biblioteca i el local d'assaig entre altres. Podeu trobar l'ordre del dia en el corresponent decret.

 

S'aprova per majoria absoluta el servei Espai Feina arran del conveni de col·laboració amb el Consell Comarcal del Gironès per millorar l'ocupació i la dinamització econòmica al municipi de Cassà de la Selva. Aquest projecte té l'objectiu d'afavorir la inserció laboral de persones aturades o que volen una millora laboral i, potenciar les habilitats i competències personals per facilitar la recerca de feina, a través d'un espai dirigit a la millora de l'ocupabilitat de les persones.

S'aprova també el nou reglament que gestionarà el funcionament del local d'assaig musical de l'antiga Bàscula del Trust per a potenciar l'activitat i la creativitat musical entre la població cassanenca. La joventut cassanenca s'organitza al voltant d'aquestes instal·lacions per progressar en els seus projectes musicals.

El POUM de Cassà de la Selva es modifica al voltant de l'antic Reliable, situada entre el passeig del Ferrocarril, el carrer de la Sínia i el carrer Germà Agustí. La proposta consisteix en la redefinició de la volumetria edificable en aquesta zona per tal de fer possible la implantació d'un centre comercial. Aquesta zona ha restat desaprofitada els darrers anys. Es tracta d'una zona d'entrada al poble i que és manifestament millorable. Ara és d'esperar que la població compti en aquest lloc amb un nou centre comercial que ve a potència l'oferta comercial Cassanenca. Tots els regidors voten a favor.

El grup municipal de l'oposició porta un punt al Ple perquè es demani l'ajut de finançament de l'1,5% cultural per a la millora de l'edifici municipal de Can Frigola. Aquest edifici va ser comprat el mandat passat per augmentar el patrimoni municipal. L'obtenció de l'ajut precisa prèviament d'una planificació i desenvolupament d'activitats municipals fruit d'un consens entre forces polítiques i associacions per determinar els beneficis que ha de rebre la població d'aquest edifici, cosa que encara no s'ha fet. Aquest és el motiu pel qual, els regidors del Ple no van aprovar finalment aquesta iniciativa amb els vots en contra dels grups municipals de JuntsXCat i PSC.

Entre els informes de l'equip de govern, destaquen les afectacions del temporal Glòria, que va portar aiguats i desperfectes en les infraestructures de la població. Entre els regidors de l'oposició destaquen entre altres punts, el canvi de senyals a la plaça de la Coma de "no jugar a pilota, l'Acomiadament d'una treballadora de la piscina municipal, i els talls de llum al veïnat de Verneda i Refugis de les Gavarres.

Telèfons d'interès

  • Cassà Jove 669 166 000
  • Centre Cultural Sala Galà 972 462 820
  • Esports (zona esportiva) 972 461 527
  • Promoció Econòmica 972 462 821
  • Ràdio Cassà 972 463 777
  • Serveis Socials 972 460 851
  • Xaloc972 900 235

Contacte

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Tel. 972 46 00 05

Rambla Onze de Setembre, 107, 17244 Cassà de la Selva, Girona

NIF. P1704900-H