• Cassà de la Selva

    Cassà de la Selva

2020 01 24 AiguatsDesprés dels episodis de fortes pluges que durant dies han caigut al nostre municipi, l'Ajuntament fa un resum de les actuacions al nostre territori en un context d'alerta meteorològica que ha provocat grans destrosses a i fins i tot danys personals que hem de lamentar.

Davant de l’activació avui dimecres en fase d’ALERTA per Protecció Civil del pla especial d’emergència per risc d’inundacions previstes al litoral, prelitoral i zones properes a rius i rieres.

En el marc del seguiment dels efectes i evolució del temporal Glòria, aquest matí ha tingut lloc una reunió del Consell Assessor del Pla d’Emergències INUNCAT. Fruit d’aquestes reunions s’ha decidit pujar el Pla INUNCAT a fase d’Emergència per l’arribada d’un nou front de pluges aquesta tarda.

Benvolguts, benvolgudes, 

Davant de la situació d’alerta meteorològica que estem vivint aquests dies, amb l’activació en fase d’ALERTA per Protecció Civil dels plans especials d’emergències per risc de vent i inundacions en la nostra comarca, us faig avinent que tots els centres educatius de Cassà de la Selva estaran tancats i sense activitat durant tot demà, dimecres dia 22 de gener.

Aquesta decisió s’ha pres seguint les recomanacions del Departament d’Interior i amb coordinació amb el Consell Comarcal. Aquesta decisió es comunicarà a tots els centres educatius, el mateix Consell Comarcal del Gironès, en tant que afecta al transport i el menjador escolar, i al Departament d’Educació, als afectes que correspongui.

Recordem que Protecció Civil aconsella no romandre a prop de lleres, rius i guals i evitar travessar rieres i torrents a les zones afectades perquè, encara que semblin portar poc cabal, aquest es pot incrementar de forma sobtada. No deixeu tampoc els cotxes aparcats en zones inundables o torrents, encara que estiguin secs.

Qualsevol novetat o comunicat urgent es farà arribar a través de les xarxes socials de l’Ajuntament: web, Facebook, Twitter i Instagram.