• Cassà de la Selva

    Cassà de la Selva

2019 10 31 ple El Govern de l'Ajuntament de Cassà de la Selva en la seva responsabilitat de gestionar la greu crisi sanitària derivada de l'epidèmia de la COVID-19 que està patint la nostra població, porta a terme les accions necessàries per a prevenir els contagis regulant l'activitat dels espais públics i el bon funcionament dels serveis municipals.

20200528 ple telematicNovament es celebra excepcionalment el Ple ordinari en el format telemàtic a causa de les mesures derivades de l'estat d'alarma per la COVID-19. L'Ajuntament continua amb la preceptiva funció dels seus òrgans col·legiats. Els regidors es reuneixen en Ple ordinari el proper dijous dia 28 de maig, a les 19 h, de forma telemàtica i, com és habitual, serà retransmès per Ràdio Cassà. Aquestes condicions s'emparen en la disposició final segona del Reial decret llei 11/2020, de 31 de març.

Amb motiu de l’entrada a la Fase 1, l’Ajuntament informarà de totes les novetats que afectin als serveis municipals, oficines d'atenció ciutadana i clubs esportius que tornin a la normalitat.