Un any més, Cassà torna a ser seu de la 15a. edició del Torneig Internacional de Futbol Base Mic. Més de 200 equips de 34 països participen, entre el 31 de març i el 5 d'abril, en la competició que té lloc cada Setmana Santa en 19 poblacions de la Costa Brava.
Enguany, una de les novetats és que els restaurants dels municipis seu del MIC elaboren un menús específics per als jugadors, familiars i acompanyants.
Continuant amb l’objectiu de promocionar l'activitat dels restaurants i comerços del nostre poble, l'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Cassà de la Selva, organitza "TASTA EL BACALLÀ".
Si t'agrada la cuina, participa al concurs de receptes de cuina del bacallà i podràs optar a fantàstics premis, cedits pels establiments col·laboradors de Cassà de la Selva.
El dissabte 21 de febrer, al passeig Vilaret es podran fer tastets de la cuina de la carxofa i degustar vins i caves que maridin amb aquest producte.
Hi hauran parades amb productes inspirats o pensats en la carxofa, com ara carxofes de merenga o estris per a cuinar-la.
A diferents establiments de la vila també s’hi podrà comprar i degustar productes elaborats amb carxofa o que s'hi inspiren.
I durant tot el cap de setmana, el 21 i 22 de febrer, jornada gastronòmica "Tasta la carxofa" per a descobrir la cuina de la carxofa, assaborint el menús o aperitius que han elaborat diferents restauradors de Cassà.