Totes les llars cassanenques, reben les targetes de la campanya Compra a Cassà

Compra a CassàAquesta setmana han arribat a totes les llars de Cassà uns vals de compra en forma de targeta,  que serviran per anar a fer les compres als comerços que s’han adherit a la campanya.

 

Aquestes targetes, s’han enviat a totes les cases on hi viuen persones empadronades i amb domicili a Cassà de la Selva.

Són dues targetes per llar. Una  amb un valor de 5 euros, per comprar en els establiments d’alimentació, i una segona targeta  de 15 euros, per a la resta d’establiments.  Aquestes targetes tenen una validesa de 30 dies a partir de demà, 30 d’octubre.

Han quedat exclosos d’aquesta campanya, els establiments que el proveïdor és una gran superfície comercial, les cadenes de supermercats,  de botigues d’alimentació,  les farmàcies i les benzineres.

Aquestes targetes, formen part de la campanya Compra a Cassà  i de les subvencions que des del consistori es va posar en marxa per pal·liar els efectes de la crisi econòmica causada per la COVID-19.

Per aquesta campanya es van destinar 290.000 euros , amb la qual es van crear unes subvencions,  que encara les poden demanar les persones i les empreses que van patir algun ERTO o van haver de tancar l’empresa.

Les petites o mitjanes empreses poden rebre dins a 500 euros cada una.

Les persones treballadores, que es van veure afectades per la situació de la pandèmia, fins a 200 euros cada una.