Adhesió dels comerços a la campanya Compra a Cassà!

Compra a Cassà logoDes de l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Cassà de la Selva es posen en marxa les accions del Pla de reactivació de l’activitat econòmica derivat de la crisi sanitària provocada per la Covid-19. Aquesta campanya es portarà a terme amb la col·laboració de la Unió de Botiguers de Cassà.

 

Inscripció des comerços
Els comerços de Cassà de la Selva que desitgin formar part d’aquesta campanya, s’han d’inscriure abans del 27 d’octubre en el web cassa.cat/compraacassa.
No podran participar-hi els establiments que el proveïdor sigui una gran superfície comercial, una cadena de supermercats, una cadena de botigues d’alimentació, una farmàcia o una benzinera.

Targetes per comprar en el municipi
Totes les llars de Cassà, on hi constin persones empadronades, rebran un sobre amb dos vals de compra per valor de 20 €.
Un val de 5 € exclusiu per a botigues d’alimentació i un val de 15 € per a la resta d’establiments.
Aquests vals es podran bescanviar en els comerços i establiments adherits, des del 30 d’octubre fins al 28 de novembre. S’informarà dels establiments que s’han adherit a la campanya, a través del web i les XXSS de l’Ajuntament.