Nou directori d'empreses de Cassà

2023 03 14 directori empresesUs presentem el nou directori d'empreses que podeu consultar a la web, i on trobareu la informació bàsica de les diferents empreses de Cassà. El directori està dividit en sis seccions: Agricultura i ramaderia, allotjaments i hotels, comerç, gastronomia, industrial i serveis. Dins d'aquestes categories hi podreu trobar les dades de contacte de l'empresa a més de la seva ubicació en un mapa i l'enllaç a la seva pàgina web, en el cas que la tinguin.A més del llistat per sectors hi ha l'opció de fer cerques pel nom de l'empresa al cercador, d'aquesta manera és molt senzill trobar la informació de qualsevol empresa que hi sigui registrada.

Aquest directori inclou les dades del registre d'empreses i compila en forma de base de dades la informació sobre l'activitat econòmica del municipi, d'aquesta manera l'administració també pot utilitzar aquest registre per enviar informació rellevant a les empreses, per sector o per tipus d'empresa, sobre normativa, informació d'interès sobre subvencions, seguretat o medi ambient entre altres.

El registre d'empreses ubicades a Cassà de la Selva es troba en constant actualització. Qualsevol incidència que detecteu o si cal modificar alguna dada, ens ho podeu fer arribar a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Podeu accedir al directori a cassaempreses.cat