Comença la votació final dels pressupostos participatius de 2021

2021 09 27 pressupostos participatius quadratAvui comença el període de votacions per decidir els projectes guanyadors, aquestes són les propostes finalistes:

 

 

 

 

Millora de l’acústica i la megafonia del pavelló triple

Descripció: millorar la sonorització i la megafonia del PAV3  (anàlisi acústica, nou sistema d’altaveus, microfonia i taula de so), i abaixar de 6 a 3 segons la reverberació.

Cost aproximat: 79.000 €

 

Biblio places: punts d’intercanvi de llibres

Descripció: instal·lació de tres punts d’intercanvi de llibres: 

  • Al parc de la llar d'infants.
  • A la plaça de la Coma.
  • A la Piscina Cassà.

Es tracta d'un armari cobert / caseta niu, on aquells qui hi estiguin interessats hi podran dipositar llibres o agafar-ne.

Cost aproximat: 1.000 €

 

Condicionament/adequació del parc del Surolí 

Descripció: instal·lació, al parc de davant del cementiri, de jocs infantils singulars i adaptats a l’entorn (amb fusta tractada amb criteris mediambientals i de bioconstrucció), mobiliari urbà (bancs, papereres i font) i enllumenat.

Cost aproximat: 44.000 €

 

Taules de tennis taula

Descripció: adquisició i instal·lació de 6 taules de tennis taula antivandàliques a diverses places i parcs del municipi

Cost aproximat: 15.000 €

 

Remodelació del teatre municipal del Puig d’Arques, i millora del gimnàs i els vestuaris

Descripció: remodelació del Teatre Municipal del Puig d’Arques, i millora de la il·luminació i tancaments del gimnàs, així com dels vestidors.

Cost aproximat: 56.000€

 

Construcció d’una pista de vòlei platja 

Descripció: construcció d’una pista de vòlei platja amb tancament de malla metàl∙lica lateral a la zona esportiva, entre la piscina petita i el camp de gespa artificial.

Cost aproximat: 49.000 €

 

Pavimentació del camí d’accés al Club de Tennis Cassà

Descripció: asfaltar el camí d’accés al Club de Tennis Cassà (des de la carretera de Llagostera). 

Cost aproximat: 24.000 €

 

Construcció d’un nou skatepark

Descripció: construcció d'un nou skatepark d'unes dimensions aproximades de 30x10, amb zona de trucs, banyera, etc. També s’hi instal·larien bancs, papereres i punts de llum.  

La seva ubicació es decidirà prèvia anàlisi tècnica, tenint en compte els terrenys municipals disponibles i la idoneïtat dels mateixos.

Cost aproximat: 68.000 €

 

Renovació del mobiliari de la biblioteca

Descripció: renovació de taules, cadires, butaques, lleixes/prestatgeries i làmpades de la biblioteca. També s’adquiriren nous ordinadors.

Cost aproximat: 19.000 €

 

Instal·lació i renovació de bancs a la via pública

Descripció: renovació dels bancs més deteriorats ja existents, i instal·lació de nous bancs a llocs estratègics tant del poble com dels veïnats (s'adquiririen i instal·larien uns 35 bancs en total).

Cost aproximat: 11.000 €

 

Instal·lació i renovació de fonts a la via pública

Descripció: instal·lació de 5 nous punts d’aigua (fonts) a llocs estratègics del municipi, i renovació de 5 fonts ja existents. En total s'adquiririen 10 fonts d'aigua mixtes per a ús de persones i animals (5 s'instal·laran de bell nou en llocs estratègics, i les altres 5 serviran per renovar fonts ja existents).

Cost aproximat: 21.000 €

 

Es poden votar un màxim de tres propostes i el pressupost total per fer efectius els projectes és de 80.000 €. La votació està oberta a totes les persones empadronades a Cassà que tinguin 16 anys o més, teniu temps de votar fins al 17 d'octubre.  Podeu consultar tota la informació dels projectes i fer les votacions a participa.cassa.cat, també podeu votar de forma presencial a l'ajuntament, a Sala Galà i a la piscina.