Convocatòria d'un taller participatiu el dilluns 16 d'abril per prioritzar les propostes dels pressupostos participatius que aniran a la fase de votació final

2018-4 pressupostosparticipatiusEs convoca un taller participatiu obert a tota la ciutadania pel proper dilluns 16 d'abril, a les 20 h, a l'Espai Jove l'Escorxador amb la finalitat de prioritzar les 75 propostes acceptades dels pressupostos participatius. L'objectiu és escollir les propostes que passaran a la fase de votació final que tindrà lloc entre el mes de maig i juny. 

El taller participatiu tindrà una duració aproximada d'una hora i mitja. 

El regidor d’Hisenda, Pau Presas, anima tots els veïns de Cassà a participar al taller del 16 d’abril, però especialment «aquells que ja s’han mobilitzat per fer una proposta i que volen que segueixi avançant per arribar fins a la fase de la votació final».

Es preveu que la votació final de les propostes guanyadores es faci entre el mes de maig i juny. Podran votar, igual que l’any passat, les persones que hagin complert els 16 anys i que estiguin empadronades a Cassà. La votació es podrà fer en línia o a través de les urnes habilitades a diferents equipaments municipals.

 

>> Consulta el document amb les propostes acceptades AQUÍ.

>> Consulta el document amb les propostes ja previstes d'executar AQUÍ.

>> Consulta el document amb les propostes descartades AQUÍ (els motius pels quals s'han descartat algunes propostes és perquè no compleixen els requisits establerts pel procés participatiu i es poden consultar als documents disponibles a participa.cassa.cat)