154 propostes rebudes als pressupostos participatius del 2018

2018-4 pressupostosparticipatiusL’Ajuntament de Cassà ha rebut 154 propostes per als pressupostos participatius del 2018, 97 de les quals s’han rebut telemàticament i les 57 restants, a través de les urnes ubicades a diferents equipaments municipals. El període de recollida de propostes va ser del 12 de febrer al 4 de març.

 

ANÀLISI DE LA VIABILITAT DE LES PROPOSTES 

Durant el mes de març els serveis tècnics han analitzat la viabilitat de les propostes, així com que aquestes compleixin els requisits explicitats a la presentació del procés participatiu. Les condicions de les propostes eren que havien de ser inversions d’interès públic, donar resposta a una necessitat concreta, ser de competència municipal, ser tècnicament i econòmicament viables, respectar el marc jurídic legal i no contradir els diferents plans municipals aprovats, no ser subvencions o ajuts a entitats i/o col·lectius i no superar els 60.000 €.

 

TALLER PARTICIPATIU EL DILLUNY 16 D'ABRIL A LES 20 H

Seran 75 les propostes que es prioritzaran al taller participatiu convocat per al dilluns 16 d’abril, a les 20 h, a l’Espai Jove l’Escorxador, amb la finalitat d’escollir les que passaran a la votació final. 67 de les propostes rebudes, algunes de les quals són repetides, s’han descartat, mentre que n’hi ha 12 que està previst executar-les aquest any. Els motius pels quals s’han descartat algunes propostes es poden consultar als documents disponibles a participa.cassa.cat.

El regidor d’Hisenda, Pau Presas, anima tots els veïns de Cassà a participar al taller del 16 d’abril, però especialment «aquells que ja s’han mobilitzat per fer una proposta i que volen que segueixi avançant per arribar fins a la fase de la votació final».

Es preveu que la votació final de les propostes guanyadores es faci entre el mes de maig i juny. Podran votar, igual que l’any passat, les persones que hagin complert els 16 anys i que estiguin empadronades a Cassà. La votació es podrà fer en línia o a través de les urnes habilitades a diferents equipaments municipals.

 

>> Consulta el document amb les propostes acceptades AQUÍ.

>> Consulta el document amb les propostes ja previstes d'executar AQUÍ.

>> Consulta el document amb les propostes descartades AQUÍ.