El dilluns 12 de febrer comença el període de recollida de propostes dels pressupostos participatius del 2018 fins al diumenge 4 de març

2018-2 pressupostostallerEl dilluns 12 de febrer comença el període de recollida de propostes dels pressupostos participatius del 2018. Les propostes es podran formular fins al 4 de març en format online a participa.cassa.cat o amb les butlletes que rebreu a tots els domicilis de Cassà que es poden dipositar a les urnes de l'Ajuntament de Cassà (Can Nadal), el Centre Cultural Sala Galà o la Piscina Coberta. 

Es pot fer qualsevol proposta en matèria d'inversió que es consideri necessària pel poble. Les propostes, per ser considerades vàlides, han de ser inversions d'interès públic, han de donar resposta a una necessitat concreta, han de ser competència municipal, han de ser tècnica i econòmicament viables, han de respectar el marc jurídic legal i no contradir els diferents plans municipals aprovats, no poden ser subvencions o ajuts a entitats i/o col·lectius i no poden superar els 60.000 €.

Un cop finalitzat el període de recollida de propostes, el mes de març els serveis tècnics analitzaran la seva viabilitat i les classificaran, especificant els motius, entre vàlides, descartades i previstes. Podeu consultar totes les fases del procés AQUÍ.

Els pressupostos participatius 2018 es van presentar el dijous 8 de febrer a l'Espai Jove l'Escorxador. La sessió va comptar amb una explicació i el retorn de l'estat d'execució dels projectes de l'any 2017, un taller amb la recollida de les primeres propostes i un concert de Rasca i pica acompanyat de cervesa artesana Malapècora.

 

>> Amplieu tota la informació sobre els pressupostos participatius 2018 AQUÍ.