Tret de sortida dels pressupostos participatius de Cassà del 2018 amb un taller de recollida de propostes

2018-02-08El dijous 8 de febrer a les 19.30 h s’inicia el procés dels pressupostos participatius del 2018 amb els quals els cassanencs podran decidir el destí de 60.000 euros. Com a novetat, enguany el procés es presentarà a l’Espai Jove l’Escorxador acompanyat d’un taller de recollida de propostes. Seguidament, hi haurà un concert del grup cassanenc Rasca i pica i una barra amb cerveses artesanes locals Malapècora.

 

La sessió també servirà per explicar l’execució dels projectes escollits als pressupostos participatius del 2017. Aquest mes de febrer s’instal·larà la tirolina al parc dels Fruiters, el parc de cal·listenia al carrer Ventallol i els fanals solars al carrer Empordà.

L’aposta d’aquest any és consolidar el mateix procés de l’any passat, combinant els mètodes de participació presencials i en línia, els quals van tenir una molt bona rebuda entre la població. La fase final de votació de propostes del procés de l’any passat va tenir un 7.67% de participació, és a dir que 657 cassanencs van votar, una xifra molt positiva si tenim en compte experiències participatives similars a altres municipis.

Els pressupostos participatius van fer per primera vegada a Cassà de la Selva l’any 2016.  

 

>> Doneu-vos d'alta al butlletí de notícies dels pressupostos participatius AQUÍ.