Del 7 al 24 de setembre, votació final dels pressupostos participatius 2017

2017-9 votaciofinalCARTELLDel 7 al 24 de setembre (ambdós inclosos) els ciutadans empadronats a Cassà de la Selva poden votar un màxim de 3 propostes entre les 11 finalistes. 

 

COM ES POT VOTAR?

Podeu votar de dues maneres:

- De forma online AQUÍ.

- Mitjançant una butlleta repartida a cada domicili de Cassà i dipositant-la als punts habilitats per votar: Centre Cultural Sala Galà, Piscina Municipal o Ajuntament de Cassà (edifici de Can Nadal).

Podeu votar un màxim de 3 propostes de les 11 que han passat a la fase final. 

 

QUI POT VOTAR I QUINES DADES NECESSITO?

Poden votar totes les persones que hagin complert els 16 anys abans del 8 de juliol de 2017 i que estiguin empadronades a Cassà de la Selva abans d'aquesta data

Només necessiteu el número de DNI (8 dígits+lletra) o, en cas de no tenir-ne, la targeta de residència (X, Y o Z + 7 dígits + lletra) o el passaport. Si no teniu DNI o NIE caldrà posar el número de passaport tal i com es va entrar al registre d'empadronament de l'Ajuntament.

També haureu d'indicar la vostra data de naixement. 

 

QUI HA FET LES PROPOSTES QUE ARA VOTEM?

Tots els cassanencs i cassanenques heu tingut l'oportunitat de proposar les idees i projectes en matèria d'inversions que heu cregut més convenients pel poble. Les propostes rebudes (182 en total) es van analitzar tècnicament. Posteriorment els ciutadans, en una jornada participativa, van triar els 11 projectes que ara posem a votació.

Consulteu l'històric de propostes AQUÍ.

 

QUÈ SÓN ELS PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS DE CASSÀ DE LA SELVA I QUÈ DECIDIM?

Els pressupostos participatius de Cassà 2017 són un procés d'aprofundiment democràtic a través del qual els veïns i les veïnes podeu decidir de manera directa en què invertir una part del pressupost municipal. Els ciutadans i ciutadanes de Cassà podeu decidir el destí de 60.000 € de la partida d'inversions del pressupost municipal del 2017.

 

Més informació sobre els pressupostos participatius AQUÍ.