Última setmana per fer propostes pels pressupostos participatius 2017

2017-4 pressupostosparticipatiusEl dilluns 15 de maig a les 23.59 h finalitza el període de recollida de propostes dels pressupostos participatius 2017. Aquest any es poden fer propostes sobre inversions per un import màxim de 60.000 €. Es poden formular tantes propostes com es vulgui a través de www.cassa.cat/pressupostosparticipatius o dipositant les butlletes a les urnes que trobareu a l'Ajuntament de Cassà, el Centre Cultural Sala Galà i a la recepció de la Piscina Coberta (trobareu butlletes al punt de votació si no l'heu rebut a casa vostra).

 

QUI HI POT PARTICIPAR?

Poden presentar propostes individualment, en grup (amics, família) o com a entitat, totes les persones empadronades a Cassà de la Selva. 

 

DE QUINA MANERA ENS POTS FER ARRIBAR LES PROPOSTES?

1) Omplint en formulari del web www.cassa.cat/pressupostosparticipatius

2) Omplint el formulari de les butlletes que hem repartit casa per casa o que trobareu als punts on hi ha urnes: entrada de l'Ajuntament de Cassà de la Selva (Can Nadal), al punt d'informació del Centre Cultural Sala Galà o a la recepció de la Piscina Coberta. 

Si vols fer més d'una proposta caldrà omplir tants qüestionaris en línia o butlletes físiques com propostes es vulguin aportar. 

 

QUIN TIPUS DE PROPOSTES ES PODEN FER?

Pots fer qualsevol proposta en matèria d'inversió que consideris necessària per al poble. 

Les inversions són tot allò que es pot construir i adquirir i que és perdurable en el temps. Per exemple, la creació o renovació d'equipaments municipals, l'adquisició de mobiliari i béns materials, i la millora d'espais públics (vials, senyalització, enllumenat, zones verdes, clavegueram, etc.). 

 

LES PROPOSTES HAURAN DE COMPLIR LES CONDICIONS SEGÜENTS:

1) Han de ser inversions d'interès públic i generar impacte al municipi.

2) Han de donar resposta a una necessitat concreta.

3) Han de ser de competència municipal.

4) Han de ser tècnicament i econòmicament viables, així com respectar el marc jurídic legal i no contradir els diferents plans municipals aprovats.

5) No poden ser subvencions o ajuts a entitats i/o col·lectius. 

6) Cap proposta pot superar els 60.000 €.

 

Pots ampliar tota la informació sobre els pressupostos participatius 2017 aquí.