La primera Trobada d’Empresàries i Emprenedores de Cassà aplega a una cinquantena de participants

1a Trobada Dones empresa Cassà 5Ahir es va celebrar la primera Trobada de Dones Empresàries i Emprenedores de Cassà, a la jornada hi van assistir una cinquantena de dones que representaven bona part del teixit empresarial cassanenc.

La trobada va permetre crear sinèrgies entre les participants, a les dinàmiques abans del dinar es van intercanviar experiències, coordinades per la Irene Compte, directora de la Fundació Innovació i Formació de la Universitat de Girona i experta en assessoria i acompanyament professional. Les assistents a la trobada van poder elaborar una llista de propostes com una agenda de noves trobades, la creació d'un directori de dones empresàries, noves iniciatives de formació i de crear xarxa per compartir el coneixement a més de la creació d'una associació de dones empresàries de Cassà.

A la trobada hi va participar la Marta Casacuberta Solà, directora dels Serveis Territorials del Departament d'Igualtat i Feminismes de Girona i la Raquel Robert Rubio, directora dels Serveis d'Economia i Hisenda de Girona que van parlar dels recursos de què poden disposar a la Generalitat per a les empreses.

La regidora d'Igualtat, Ester Ayala, ha valorat l'èxit de la trobada, "des de l’Ajuntament valorem molt positivament la resposta rebuda i recollirem totes les demandes i inquietuds de les assistents per tenir-les en compte. Creiem que és molt important acompanyar les dones cassanenques i les emprenedores que volen fer créixer els seus projectes a Cassà. Totes elles són una part molt important del teixit empresarial del nostre poble”.

Aquesta convocatòria ha sigut la primera en què s'ha volgut reunir a les dones que gestionen els negocis del municipi, a les emprenedores i treballadores amb càrrecs de responsabilitat a les empreses cassanenques per parlar d'empresa i emprenedoria amb perspectiva de gènere. Després de l'èxit de la trobada, es preveu que aquesta cita es consolidi en el futur.

1a Trobada Dones empresa Cassà 11a Trobada Dones empresa Cassà 21a Trobada Dones empresa Cassà 31a Trobada Dones empresa Cassà 41a Trobada Dones empresa Cassà 61a Trobada Dones empresa Cassà 71a Trobada Dones empresa Cassà 81a Trobada Dones empresa Cassà 9

Telèfons d'interès

  • Cassà Jove 669 166 000
  • Centre Cultural Sala Galà 972 462 820
  • Esports (zona esportiva) 972 461 527
  • Promoció Econòmica 972 462 821
  • Ràdio Cassà 972 463 777
  • Serveis Socials 972 460 851
  • Xaloc972 900 235

Contacte

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Tel. 972 46 00 05

Rambla Onze de Setembre, 107, 17244 Cassà de la Selva, Girona

NIF. P1704900-H