Dilluns comença la renovació de punts de llum per millorar l'eficiència energètica

2022 10 07 enllumenatEl proper dilluns dia 10 d’octubre s’iniciaran les obres descrites al Projecte simplificat de substitució de punts de llum a diferents carrers de Cassà.

 Aquesta obra té com a objecte la renovació de l’enllumenat públic mitjançant la substitució de 229 punts de llum a 36 carrers del municipi  per tal de reduir el consum energètic a l’enllumenat públic, i garantir el nivell d’il·luminació requerit segons el reglament d’eficiència energètica a les instal·lacions d’enllumenat exterior. Aquest projecte representa la renovació del 10% aproximat del total de punts de llum i és una fase del pla de millora que ja es va iniciar l'any passat.

Amb aquesta actuació es preveu un estalvi energètic de 80.388 kWh anuals, que a un preu de l’energia de 0,2 €/kW representaria un estalvi anual de 16.077 €.

Per a portar a terme les obres s’ha rebut una subvenció de 13.395,18 € de  la Generalitat de Catalunya dins la convocatòria regulada per a actuacions d’ordenació ambiental de la il·luminació exterior durant l'any 2022.