Obres a les canonades del clavegueram de la Rambla Onze de Setembre

obres estacioAquest proper dilluns i coincidint amb les vacances escolars de Setmana Santa, es faran unes obres per millorar les canonades de clavegueram d’una part de la Rambla Onze de Setembre. Les obres consistiran en la construcció d’un sobreeixidor a l’alçada del carrer de l’Estació i la canalització fins al tub del desguàs del carrer Germà Agustí, que evitarà la saturació en èpoques de fortes pluges.

En aquest punt del municipi hi ha problemes de saturació de la xarxa amb el sobreeiximent de l’aigua i l’acumulació de l’aigua dins el parc de l’Estació.

Aquests treballs, començaran dilluns dia 29 i s’executaran durant tots els dies de Setmana Santa, per evitar molèsties als veïns, al transport escolar i a la circulació en hores puntes.

El tram afectat al trànsit serà entre el carrer de l’Estació i la rotonda del carrer Germà Agustí. Es tallarà el trànsit en els dos sentits de la circulació a la Rambla Onze de Setembre habilitant vies alternatives.  També es tallarà puntualment, el tram que va des de la rotonda del carrer Germà Agustí, cap al passeig Ferrocarril. Aquestes obres afectaran temporalment alguns aparcaments de la zona.