Nova vorera des del carrer Futbol fins al camí de Can Ravitxo

Nova voreraAquest dimarts, al grup Sant Josep de Cassà, començaran les obres per fer una nova vorera que anirà des del carrer Futbol fins al camí de can Ravitxo.  Aquest és el camí que va des del grup Sant Josep fins a la zona esportiva. Aquesta nova vorera, que tindrà un acabat de formigó, inclourà un tram del futur carril bici que hi haurà a la zona esportiva. Avui dilluns ja s’han començat els primers preparatius.

La previsió és que aquests treballs durin unes 3 setmanes. Són obres contractades a finals del 2018 dins el paquet d'obres financerament sostenibles que es podien fer amb romanent del pressupost. El seu cost és de 16.880,11 € i l’empresa adjudicatària és Construccions Sanguesa

Aquestes obres, no afectaran als aparcaments de la zona, però sí al trànsit, que tallarà provisionalment un del dos carrils de la circulació. Aquestes afectacions estaran senyalitzades prèviament i fins que finalitzin les obres.

A mitjans d'aquesta setmana també s'acabaran les obres de la vorera del carrer de Llagostera que van començar el passat 27 de juliol. Una vegada es retirin les actuals tanques que protegeixen el pas, els veïns ja podran tornar a accedir amb els seus vehicles a les seves places de garatge.

Aquestes reformes es van fer per millorar l'estat de la vorera,  que estava molt malmesa pel deteriorament dels anys i per l'efecte de les arrels dels arbres propers. Aquesta vorera s'ha fet amb una nova base de paviment de formigó acolorit de marró clar.