Asfaltatge a diferents carrers de la vila

Carrer del RavalAquesta setmana han començat els treballs d’asfaltatge a diferents carrers de la Vila. Els carrers inclosos dins aquest pla d’asfaltatge són: Carrer del Raval, Carrer del Portal (del carrer Ferrocarril al carrer del Far), Carrer del Doctor Robert, carrer del Castellflorit (entre la carretera Provincial i el carrer Francesc Macià), Carrer del Remei, carrer del Molí (entre la carretera Provincial i el carrer de la Fraternitat), Carrer de Susvalls (entre el carrer del Remei i el Carrer del Pelegrí), Carrer de la Conca i Carrer de la Barceloneta.

 

Els treballs segueixen el calendari previst i els carrers del Raval i el carrer Doctor Robert ja han finalitzat. Ara s’està treballant en els treballs al carrer del Portal, del Far i del carrer Molí. La setmana que ve serà el torn als carrers Castellflorit, del Remei, Barceloneta i de la Conca.

Calendari previst:

Dies 29 i 30 de gener, al carrer Dr. Robert.

Dies 30 i 31 de gener i 1 de febrer, al carrer del Portal i carrer Salut

Dies 31 de gener, 1 i 4 de febrer, al carrer del Molí

Dies 4 i 5 de febrer. Al carrer Castellflorit

Dies 6 i 7 de febrer, al carrer del Remei

Dies 8 i 9 de febrer, al carrer Barceloneta

Dies 9,10 i 11 de febrer, al carrer de la Conca

carrer Doctor RobertAquestes dates són orientatives i poden variar depenent de la climatologia. Recordeu que els vehicles no podran entrar i sortir dels garatges amb motiu dels treballs de fressat o asfaltatge i en els moments que tinguin les màquines al davant. Es recomana treure els vehicles de bon matí per evitar molèsties. Els veïns afectats no podran estacionar els vehicles als carrers en qüestió quan les màquines hi estiguin treballant. Per a qualsevol dubte o aclariment relatiu al curs dels treballs, caldrà posar-se en contacte amb la Policia Local (972460169)