Finalitzen les obres d’ampliació de l’aparcament del carrer Marina i es posa en marxa l’espai per a gossos a aquest carrer

2017 5 aparcamentmarinaLa setmana passada van finalitzar les obres d’ampliació de l’aparcament del carrer Marina de Cassà. Fins ara hi havia 75 places i amb l’ampliació n’hi ha 115. Aquesta setmana es començaran les obres per arreglar el paviment de l’aparcament que hi havia fins ara i es reforçarà la il·luminació del solar.

Cassà disposa d’onze aparcaments gratuïts a tot el poble. Aquest any, a banda de l’ampliació de les places d’aparcament del carrer Marina, també s’està urbanitzant l’aparcament de la piscina coberta on hi haurà una seixantena de places i s’està adaptant una nova zona d’aparcaments al passeig del Ferrocarril, al costat de la piscina descoberta, que comptarà amb una desena de nous aparcaments.

L’any passat es van fer també dues actuacions importants en matèria d’aparcaments. El mes de novembre es va ampliar l’aparcament del carrer Migdia que compta ara amb 126 places i el mes de juny es va obrir un nou aparcament a la cruïlla entre el carrer Ardenya i Xavier Carbó que disposa de 10 places d’aparcament.  

Al costat de l’aparcament del carrer Marina s’hi ha instal·lat el quart espai per a gossos del municipi. S’ha posat a aquest punt del poble ja que era el que quedava més allunyat dels tres espais instal·lats el 2015 i on s’havia detectat una major necessitat d’un equipament d’aquest estil.