• Cassà de la Selva

    Cassà de la Selva

2018 5 accescoma2Aquesta setmana s'han instal·lat nous senyals de circulació a les vies d'accés a la plaça de la Coma. Aquests no suposen cap canvi a la circulació, sinó que substitueixen les pilones que fins ara es posaven per limitar la circulació dels vehicles quan la plaça està tancada els diumenges i festius.

Per tant, a partir d'ara, no hi haurà cap element físic (pilones) que impedeixi l'accés a la plaça de la Coma quan aquesta està tancada a la circulació de vehicles. El control es farà a través de càmeres lectores de matrícules.

L'objectiu de la nova mesura no és en cap cas recaptatori sinó que, igual que es fa a altres indrets com per exemple el barri vell de Girona, busca facilitar la gestió del tancament de la plaça

Amb la finalitat de col·laborar al màxim possible amb els veïns i comerciants de la zona, la Policia Local estudiarà cada cas i autoritzarà l'accés als veïns que ho necessitin. 

AUTORITZACIONS D'ACCÉS A LA PLAÇA DE LA COMA ELS DIES QUE ESTÀ TANCADA

La Policia Local autoritzarà l'accés a la plaça de la Coma els dies que aquesta estigui tancada en els següents casos:

- Persones titulars d'un garatge a la plaça de la Coma. 

- Persones amb mobilitat reduïda. 

Tots ells, poden dirigir-se a la Policia Local per sol·licitar l'autorització.

SOBRE EL TANCAMENT DE LA CIRCULACIÓ A LA PLAÇA DE LA COMA

Recordem que el tancament de la circulació de la plaça de la Coma es fa cada diumenge i festiu des del 2 de juliol del 2017. En horari d'estiu, el tancament és de 6 a 22 h. En horari d'hivern, el tancament és de 6 a 18 h. L'horari d'estiu començarà a aplicar-se aquest any a partir del 20 de maig. Les condicions acordades de tancar la circulació de vehicles a la plaça de la Coma es van prendre tenint en compte els resultats de la jornada participativa del dimecres 31 de maig de 2017.

Consulteu els detalls del tancament de la circulació a la plaça de la Coma AQUÍ.