Estat de la primera fase del pla d'asfaltatge del 2018

2018-3asfaltatgeLa primera fase del pla d'asfaltatge iniciada el 26 de febrer de 2018 està avançant. A continuació expliquem l'estat d'aquesta actuació, alguns canvis que s'han hagut de fer i la planificació de les accions que es duran a terme els propers dies.

 

QUÈ S'HA FET FINS AL DIVENDRES 9 DE MARÇ?

- Asfaltatge del carrer del Sud, carrer Balmes, carrer Pompeio Pascual Carbó, travessera del carrer Sud, Santiago Rusiñol, Progrés, baixada del Migdia, Puig Gros, del Firal, del Mig, Llevant i dels Horts. 

- Senyalització horitontal d'alguns dels carrers asfaltats.

La incidència al carrer de la Bisbal

El carrer de la Bisbal no s'ha pogut asfaltar, tal com estava previst inicialment a la planificació. El dimecres 7 de febrer a la tarda es va rebentar una canonada que passa pel carrer Llevant degut al pes de la màquina que compactava l'asfalt. Aquesta canonada, feta amb una capa molt fina i que passa també pel carrer de la Bisbal, proveeix d'aigua a tot el municipi. Els serveis tècnics van decidir arreglar el rebentament provocat al carrer Llevant i aplaçar l'asfaltatge del carrer de la Bisbal fins que s'hagi fet un estudi sobre el canvi d'aquesta important canonada. Lamentem les molèsties causades als veïns d'aquest punt del poble. 

 

QUÈ FALTA PER FER LES PROPERES SETMANES?

- Arranjar l'asfaltatge del carrer Llevant, on aquests darrers dies s'ha estat reparant la canonada. 

- Finalitzar la senyalització horitzontal i vertical d'alguns dels carrers asfaltats on encara no s'ha fet. 

 

Recordem que aquestes actuacions de millora de l'asfaltatge no afecten la circulació de vehicles ni l'entrada i sortida de vehicles dels garatges. L'únic punt que s'ha vist afectat han estat els aparcaments, on s'ha senyalitzat degudament la prohibició d'estacionar-hi.

 

Moltes gràcies a tothom per la col·laboració!