Pilarín Bayés inaugura el parc de la Caputxeta Vermella a la plaça Font de Can Tolosà

2016-11 pilarinparcAquesta tarda la il·lustradora Pilarín Bayés ha inaugurat el parc de la Caputxeta Vermella de la plaça Font de Can Tolosà de Cassà de la Selva. A l’acte hi han assistit desenes d’infants amb les seves famílies, que han pogut fer-se fotografies amb la il·lustradora i han pogut sentir el conte de la Caputxeta Vermella explicat per la contacontes Carmina Rabassedas. Al final la Pilarín Bayés ha regalat una careta de la Caputxeta Vermella i el Llop a tots els assistents.

La il·lustradora Pilarín Bayés ha destacat que “és màgic fer possible que la mainada sigui part del conte a través del parc”. Per la seva banda, l’alcalde, Martí Vallès, ha remarcat que “Cassà disposa de 15 parcs infantils que volem posar en valor i per això vàrem començar a adequar amb un aire diferent el parc de la plaça Font de Can Tolosà”.

El parc de la Caputxeta Vermella es va instal·lar el mes de maig d’enguany i compta amb mobiliari inspirat en el conte i amb els dibuixos de la Pilarín Bayés. L’equipament urbà i de joc ha estat creat per l’empresa Happyludic i inclou la molla de la Caputxeta Vermella, el balancí del cistellet, el gronxador del caçador, el tobogan del llop, el pont del camí del bosc, la caseta de la iaia i un panell on s’explica el conte i inclou un codi QR perquè les famílies es puguin descarregar, amb el mòbil o tauleta, el conte i els dibuixos de la Pilarín Bayés.