La Doctora Perkal, pediatra a Cassà els darrers 22 anys es jubila

Dra PerkalLa Doctora Perkal ha treballat a Cassà com a pediatra els darrers 22 anys, ara es jubila i ha fet una carta per compartir-la amb tots els cassanencs i cassanenques que durant tot aquest temps ha vist créixer.

Estimat poble de Cassà de la Selva,

Desprès de 22 anys compartint amb vosaltres el seguiment i la cura dels vostres fills i filles, nets i netes, ha arribat el moment de l'acomiadar-me de tots vosaltres, la meva jubilació, el proper dia 9 de juliol.

No tots els pediatres tenen el privilegi d'assistir a tota una generació i part de la següent, de la població infantil i adolescent d'un poble, de conèixer les seves famílies i poder així aprofundir en els seus problemes i necessitats.

També us he de dir, que he tingut la sort de tenir al meu costat a dues excel·lents companyes, la Lina i la Dolors. Juntes hem format un equip de treball sòlid, aprenent les unes de les altres i portant a terme la nostra feina en un ambient formidable que, n’estic segura, trobaré molt a faltar.

Tampoc puc oblidar-me d’agrair la col·laboració i suport que, en tot moment, he tingut de la direcció de l’ABS de Cassà de la Selva, del personal administratiu, de totes les infermeres i auxiliars d’infermeria, de l’equip de neteja i dels meus companys metges de família, ginecòlegs, llevadores, dentistes i psicòlegs. Sense tots ells, el bon funcionament del CAP seria impossible de dur a terme. De tots i totes m’emporto el record dels petits i grans moments compartits durant tots aquests anys de treball conjunt.

Aquest últim any ha sigut especialment molt dur per a tots nosaltres i hem viscut moments més difícils del que mai ens hauríem imaginat que ens tocaria viure. Així i tot, estem aconseguint tirar endavant i estem veient com els nostres nens i nenes, ens estan donant una lliçó de resiliència i de responsabilitat.

Els pediatres que em substituiran són la Dra. Silvia Roig, el Dr. Francesc Ripoll i el Dr. Eduard Bastida. A dos d’ells ja els coneixeu i, tots tres són excel·lents pediatres i persones. Estic segura que faran la seva feina amb la mateixa il·lusió i professionalitat amb les quals he intentat de fer-ho jo.

Si durant tots aquests anys, alguna vegada m’ he equivocat o no he fet el que esperàveu de mi, us demano perdó. Els metges també som persones i, com tals, podem cometre errors, tot i que  mai és la nostra intenció fer-ho.

Us desitjo el millor a tots i a totes i sapigueu que, aquesta etapa de la meva vida professional, sempre tindrà un racó al meu cor.

Una abraçada virtual molt forta a tothom.

Dra. Graciela Perkal Rug

Telèfons d'interès

  • Cassà Jove 669 166 000
  • Centre Cultural Sala Galà 972 462 820
  • Esports (zona esportiva) 972 461 527
  • Promoció Econòmica 972 462 821
  • Ràdio Cassà 972 463 777
  • Serveis Socials 972 460 851
  • Xaloc972 900 235

Contacte

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Tel. 972 46 00 05

Rambla Onze de Setembre, 107, 17244 Cassà de la Selva, Girona

NIF. P1704900-H