Totes les persones de més de 79 anys que depenen del CAP Cassà,  ja han estat avisades per vacunar-se

Vacunació CODIDAquesta setmana des del CAP Cassà, es finalitzarà la vacunació de tots els majors de 79 anys. També s’ha avançat molt amb les vacunacions dels majors de 77 anys i és possible que també es puguin acabar aquesta setmana. Properament, se seguirà avançant amb l’ordre per edats que ha marcat el Departament de Salut.  

Des del Centre d’Atenció Primària, fan un recordatori per a totes les persones de més de 79 anys, que si per algun motiu el CAP no ha pogut contactar amb elles, poden trucar directament al centre i els concertaran dia i hora per la vacunació.

Cal destacar que no s’han vacunat a les persones que per prescripció mèdica,  la vacuna està contraindicada, i tampoc a les persones que han rebutjat vacunar-se.

De moment, amb el volum de vacunes que arriben actualment, les vacunacions es fan en el mateix edifici del CAP Cassà, i no cal utilitzar altres espais com estava previst fer, al Pavelló Polivalent.

Aquestes previsions són amb data d’avui fins diumenge 18 d'abril. No es té noticia de la quantitat de vacunes que arribaran la propera setmana i si caldrà desplaçar les vacunacions al Pavelló.