Cassà mostra la seva solidaritat amb la donació de sang amb una nova campanya especial

Donació de sang

Cassà de la Selva és un dels municipis catalans que més suport ha fet a la donació de sang durant l’estat d’alarma. El dia 18 de juliol, la població tornarà a acollir una campanya especial al Pavelló Polivalent Municipal , de 17 a 21 hores.

Cal que els donants de sang reservin hora des del web donarsang.gencat.cat o al telèfon 687 887 113.  

  

  • El municipi ja va acollir campanyes de donació durant l’estat d’alarma.
  • La donació de sang és un acte imprescindible per garantir l’assistència sanitària en els hospitals durant aquests dies.
  • Amb la represa d’intervencions i tractaments ajornats la necessitat de sang s’incrementa.

 

Aquests dies, el Banc de Sang està fent una crida a la ciutadania per mantenir  el ritme de donacions, que continuen sent necessàries per als pacients dels hospitals un cop superat l’estat d’alarma.

Amb la reducció dels contagis i malalts als hospitals s’han reactivat les operacions i tractaments ajornats durant els darrers dos mesos. Ara, la necessitat de 1.000 donacions de sang diàries a tot Catalunya pot ser fins i tot superior a causa de l’alta activitat transfusional.

 

Campanyes amb mesures de seguretat

El Banc de Sang, organisme del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, segueix les mesures de prevenció i seguretat i les aplica al conjunt de les seves campanyes. Entre d’altres accions, els donants disposen de gel esterilitzant en arribar a l’espai, han de guardar una distància mínima d’un metre amb la resta de persones i tenen un bolígraf d’un sol us per emplenar el qüestionari, entre d’altres.