Afectacions de la Fase 2 de la desescalada a Cassà de la Selva

Aquest dilluns Cassà de la Selva entra a la Fase 2 de la desescalada. En aquest punt del desconfinament, es podran començar a reobrir alguns dels serveis i activitats del municipi.

A la Zona esportiva, de moment, només hi ha una entitat que ha sol·licitat tornar als entrenaments. Es tracta del Tennis Taula que començarà a entrenar al polivalent, de dilluns a divendres de 18 h a 21,30 h amb dos torns i un màxim de 10 esportistes i 1 entrenador per torn, amb un seguit de mesures sanitàries molt estrictes.

La piscina coberta, a l’igual que molts municipis de les comarques gironines que disposen d’instal·lacions esportives s’obrirà a la fase 3. Previsiblement a partir del 15 de juny, i la piscina descoberta, a partir del 20 de juny.
A partir del 8 de juny, s'obrirà la recepció de la piscina coberta per atenció personalitzada de 9 h a 18 h, de dilluns a divendres.

La Residència Geriàtrica Sant Josep, està a l'espera de rebre la catalogació com a centre verd (sense contagis de coronavirus) per part del Departament de Salut. El centre ja està treballant en els protocols de visites a les famílies, nous ingressos i pla de contingència per quan arribi aquesta notificació.

La Biblioteca Municipal des del dilluns 25 està oberta i realitza atenció al públic només pel servei de préstec i devolucions de documents prestats. També es va obrir la bústia de retorns. Els documents retornats passen una quarantena de 14 dies. El servei d'atenció al públic només es realitza per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i per telèfon al 972462820.

La Llar d’Infants tornarà a obrir el servei el dia 1 de juny. De moment hi ha confirmades dues aules amb 3 infants cada una d'elles i dues educadores per grup.

Els centres educatius de primària i secundaria també obriran les seves portes a l'igual que la Llar d'Infants Municipal. Tant les famílies com els centres, han de respectar en tot moment les instruccions donades pel Departament d'Educació.
Cal ressaltar que el curs acadèmic 2019-20 acabarà de forma telemàtica i que l’assistència de l’alumnat, de caràcter voluntari, només es contempla en casos molt concrets.