ROSER Group fa una donació a l'Institut Català de la Salut, Hospital Dr. Josep Trueta i Santa Caterina

L’empresa ROSER Group de Cassà de la Selva especialista en el disseny i la fabricació d’equips d’acer inoxidable per a la neteja i desinfecció de persones i utensilis per a la indústria alimentaria, totalment compromesa amb la societat i conscient de la dificultat del moment, ha realitzat una donació d’equips, ASEPTIMANS, per a la desinfecció de mans a l'Institut Català de la Salut ((ICS) i concretament a l’Hospital Dr. Josep Trueta de Girona i l’Hospital Santa Caterina de Salt.

Els equips estan dissenyats per a realitzar molts serveis de producte desinfectant en una sola càrrega, molt útils en llocs amb molt trànsit de persones. Aquest model concretament, pot fer fins a 5.000 polvoritzacions amb una càrrega.

L'empresa va valorar que podria ésser molt útil en els hospitals i centres mèdics, i el fet de fer la donació els permet fer una petita aportació a la societat que tant ens ha donat.
Aquest material aportarà molts beneficis al personal sanitari i reduirà el risc d'infecció en aquesta crisi sanitària de la COVID- 19. - han afirmat des de la Direcció de l’empresa -