Desinfecció dels carrers i mobiliari urbà amb canons aeronebulitzadors a Cassà

Demà dissabte està previst fer una desinfecció dels carrers del poble amb més freqüentació així com el mobiliari urbà, atenent especialment a carrers comercials, com a mesura de suport i prevenció sanitària.

També es faran actuacions als llocs més concorreguts aquests dies a l’hora de fer esport i sortir a caminar com pot ser el carril bici.

L’objectiu de les aplicacions és fer més segura la circulació del veïns pels carrers del poble i els desplaçaments  al comerç local.

La desinfecció la farà l’empresa Qntrolplaga i es faran servir productes virucides homologats, que no representen cap risc per a les persones ni altres animals, i que són especialment indicats per a l’eliminació de tot tipus de virus i bacteris que puguin quedar actius a les superfícies.

Aquesta desinfecció es farà a partir de les 6 del matí, i encara que el canó estarà orientat al terra,  cal tenir-ho en compte per si es surt fer esport a aquesta hora o es tenen les portes i finestres obertes.

Tot i així és imprescindible que els ciutadans no baixin la guàrdia i es continuïn respectant les distàncies de seguretat, s’utilitzi mascareta i guants i es respectin els horaris de sortida, per fer esport, caminar i la preferència a la gent gran.