La Policia Local es comunica amb els veïns de les Gavarres a través del WhatsApp

TV3 ha fet un reportatge d'aquest temaLa Policia Local ha reactivat aquest estiu el sistema de comunicació de missatgeria instantània de WhatsApp amb els veïns dels Refugis de les Gavarres. La Policia Local ha optat per connectar-se amb aquest nucli de població a través del WhatsApp per mantenir una comunicació constant, a més d’informar-los del mapa de perill del Pla d’Alfa, entre d’altres missatges que puguin sorgir.

En aquest punt de les Gavarres hi ha comptabilitzades un total de 69 masies, de les quals 25 són de primera residència i 46 són de segona residència. Tot i que el còmput de persones empadronades és de 60, a l’estiu hi ha una ocupació màxima aproximada de 108 residents.

En total, 34 dels propietaris de les masies disposen d’aquest servei de missatgeria amb la Policia Local. El cos policial contacta amb els que no estan integrats en aquesta xarxa a través de SMS, telèfon fix o correu electrònic. La Policia Local també té localitzades les 4 masies que no disposen ni de telèfon fix ni de mòbil per comunicar-se.

 

Els veïns dels Refugis que també vulguin formar part d'aquest sistema de comunicació ho poden sol·licitar trucant a la Policia Local al telèfon 972 46 10 69 o enviant un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Reportatge del TN Vespre de TV3 (10/8/2014)