Primera caporala a la Policia Local de Cassà

2023 01 20 primera caporala a CassàAvui divendres ha pres possessió la nova caporala de la Policia Local de Cassà de la Selva en un acte celebrat a la Sala de Plens de l'Ajuntament.

És la primera vegada que es nomena una dona per a aquest càrrec al nostre municipi, el percentatge de dones als comandaments policials encara no arriba a la paritat a les nostres comarques, com en molts altres sectors de la societat, però sens dubte és positiu tenir un referent femení per a les properes generacions.

El nomenament de caporala és el resultat del procés selectiu per promoció interna que ha portat a terme l'àrea de Governació amb la finalitat de completar el quadre operatiu de la Policia Local, maximitzar la capacitat operativa i dels recursos. En total, són quatre els caporals del cos, comandats per un sergent i un sotsinspector. Ha presidit l'acte l'alcalde de Cassà, Robert Mundet, amb el regidor de Governació, Marià Montsunyer i els comandaments de la Policia Local, el sergent, Josep Maria Lara i el sotsinspector, Alfons Serrano i Garcia.

A l'acte de possessió ha quedat palesa la vocació del servei als ciutadans de la nostra Policia i el seu esforç en la seva adaptació a les necessitats de seguretat i convivència ciutadana.