La Policia Local i els Mossos d’Esquadra desmantellen una plantació de marihuana a Cassà de la Selva

El dia 1 de juliol, entre les 19.00 i les 22.00 hores, al veïnat de Mont-Roig, número 34 de Cassà de la Selva (antiga bòbila) va ser desmantellada una plantació interior de marihuana.


L'investigació per aquest cas es va iniciar el passat mes de maig, quan la policia va tenir coneixement que en unes naus hi podia haver una plantació il·legal de marihuana.
Després de recollir tota la informació referent al lloc i a les persones relacionades amb l'activitat, es van realitzar un seguit d'indagacions i comprovacions. Totes varen donar indicis que, efectivament, en aquest lloc s'estava duent a terme aquesta activitat il·legal.
L'escorcoll el va dur a terme conjuntament la Policia Local de Cassà de la Selva i els Mossos d'Esquadra, en presència del llogater de les naus inspeccionades, que és un veí de Cassà de la Selva.
En total es van comissar 3.132 plantes de marihuana, repartides en tres naus diferents, així com el material necessari per a cultivar-les (focus, ventiladors, regs automàtics, transformadors, estris pel cultiu...).