Presentació de la Ruta del Suro a la vila de Cassà

El diumenge 29 de maig a les 10.30 h es presenta la Ruta del Suro a la vila de Cassà als jardins de Can Nadal (Ajuntament de Cassà, Rambla Onze de Setembre 107), un itinerari de descoberta del patrimoni urbà relacionat amb la indústria suro-tapera que es pot fer en bicicleta o a peu.

L’acte començarà amb una xerrada de l’historiador Quim Nadal que tractarà el tema de ‘Cassà vila surera: passat, present i futur’. Seguidament es destaparà el plafó general de la Ruta del Suro al parc del carrilet i es farà una visita guiada amb interpretacions musicals de Toc de Xarel·lo i actuacions de l’Esbart Dansaire de Cassà. També es recitarà el Romanço del Taper a càrrec de Marxants de Paraules i Montse Casanova i Josep Maria Martí interpretaran una cançó relacionada amb el món del suro. En acabar la visita, s'oferirà un piscolabis als jardins de Can Nadal.

Per fer difusió d’aquesta ruta, l’Ajuntament de Cassà ha editat unes guies amb la informació de cada punt d’interès i el corresponent plànol. També s’han instal·lat plafons informatius als 20 punts per on passa l’itinerari. La ruta es pot seguir amb el dispositiu mòbil a través de l’enllaç www.cassa.cat/rutadelsuro i està disponible en català, castellà, anglès i francès. 

Aquí podeu descarregar el fulletó de la ruta del suro a la vila de Cassà

Hi esteu tots convidats!