Tasta la botifarra de Cassà: jornades gastronòmiques i sopar

El cap de setmana del 16 al 18 d'octubre se celebraran les jornades gastronòmiques tematitzades amb la botifarra de Cassà de la Selva. Entre les activitats habituals dels Tastets al Mercat del dissabte al matí i els menús oferts pels bars, restaurants i rostisseries de Cassà adherits a les jornades gastronòmiques, també hi haurà el Sopar de la botifarra de Cassà el dissabte 17 d'octubre al Passeig Vilaret.

 

- Organització del sopar: 18 h animació de ball a càrrec de Sibiem Cels Fort, 20 h sopar, 21.30 h animació i acompanyament muscial a càrrec de 'Els Trefins'

- Menú del sopar: botifarra amb pa amb tomata, aigua, vi, grana de capellà i moscatell.

- Preu del sopar: 3 €. Venda anticipada a les carnisseries de Cassà de la Selva a partir de l'1 d'octubre. Part dels diners recollits es donaran a diferents entitats solidàries. 

- Organitzen: Gremi Artesà de Carnisseris i Xarcuters de Cassà.

- Hi col·labora: Ajuntament de Cassà de la Selva

Per a més informació contacteu amb l'Ajuntament de Cassà de la Selva al telèfon 972 46 00 05 o a través del correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. (de dilluns a divendres de 9 a 14 h). 

 

Descarrega't el fulletó de les jornades gastronòmiques de la botifarra de Cassà