La Fira de Santa Tecla supera les expectatives amb un gran èxit

 

La Fira de Santa Tecla va finalitzar ahir amb un elevat nombre de participants i molts visitants que van passar durant tot el cap de setmana per Cassà de la Selva. Bona part de les activitats, organitzades per entitats i particulars, van rebre un alt nivell de participació popular i de qualitat.

 

 

 

CANVIS PER REVITALITZAR LA FIRA I CONVERTIR-LA EN UN SÍMBOL DE CASSÀ

El nou format de la Nit del Cremat ha representat un estímul per recuperar la força d'una proposta popular amb més de 40 anys de vida.

En el cas del dissabte, els tallers i espectacles de caràcter solidari al voltant de Xaropclown, els pallassos de l'hospital de Girona, han estat una prova de la voluntat de convertir la fira en un espai de reflexió i de suport a iniciatives altruistes.

El diumenge al matí els carrers més cèntrics de Cassà s'han omplert gràcies a les parades dels comerciants, entitats i un centenar de Petits Botiguers. En aquest últim cas, la mainada s'ha situat per primer vegada al voltant dels carrers del Barri Vell, cosa que ha estat ben valorada ja que ha permès ampliar els espais per passejar i comprar, a banda de diversificar els nuclis d'actuació a altres punts del poble. 

POTENCIAR EL SURO

Les activitats dedicades a potenciar el suro, el sector econòmic més vinculat per tradició i importància econòmica al poble de Cassà, han estat un primer pas per convertir aquest producte en un referent de les properes edicions de la Fira de Santa Tecla. Desenes de botiguers cassanencs i alguns paradistes han decorat els seus aparadors amb suro durant tot el cap de setmana.

LA VALORACIÓ DEL REGIDOR  JOSEP FERRER

Josep Ferrer, regidor de Cultura, Entitats i Festes assegura que 'hem superat les expectatives de participació' i agraeix la implicació de les entitats i comerços 'que han fet possible el nou impuls de la Fira de Santa Tecla'. Ferrer remarca que, tot i l'èxit d'aquest any, l'Ajuntament seguirà apostant en les propostes que giren entorn del suro i el vi, sense deixar mai de banda la cultura popular ja que 'és un deure i un compromís del consistori potenciar les mostres de la identitat catalana en uns moments tan importants per al futur del nostre país.'

Telèfons d'interès

  • Cassà Jove 669 166 000
  • Centre Cultural Sala Galà 972 462 820
  • Esports (zona esportiva) 972 461 527
  • Promoció Econòmica 972 462 821
  • Ràdio Cassà 972 463 777
  • Serveis Socials 972 460 851
  • Xaloc972 900 235

Contacte

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Tel. 972 46 00 05

Rambla Onze de Setembre, 107, 17244 Cassà de la Selva, Girona

NIF. P1704900-H